[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [TYPO3-english] Strange behaviour with TYPO3 and XML



Den 01-06-2010 08:47, Bjoern Pedersen skrev:
Am 01.06.2010 08:04, schrieb Jeppe Donslund:
Hi.

I use this to generate XML from my TYPO3 output:

xmloutput<
xmloutput= PAGE
xmloutput {
   typeNum=444
   config.disableAllHeaderCode = 1
   config.additionalHeaders = Content-type:text/xml
   includeLibs.mstxml = EXT:extkey/pi1/class.tx_mstxml_pi1.php
   10 = USER
   10 {
     userFunc = tx_mstxml_pi1->showXML
   }
}

And this code makes my xml:

$content = '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><markers>';
while ($sData = $GLOBALS['TYPO3_DB']->sql_fetch_assoc($sRef)) {
$conf = array(
   // Link to current page
   'parameter' =>  $this->pi_getFFvalue($this->cObj->data['pi_flexform'],
"pages"),
   //'parameter' =>  22,
   // Set additional parameters
   'additionalParams' =>  '&tx_mstfiskeplads_pi1[spot]='.$sData["uid"],
   // We must add cHash because we use parameters
   'useCacheHash' =>  true,
   // We want link only
   'returnLast' =>  'url'
);
Try debbuging the return from $this->pi_getFFvalue. My guess would be
that it is a string or empty, not an int and that causes your problem.
But this is my output:

index.php?id=38
<marker name="Hansen" url="plads/hansen.html" address="" lng="10.545244216918945" lat="55.52782733064223" category="0" pladsnr="1"/>
index.php?id=38&type=444
<marker name="Hansen" url="" address="" lng="10.545244216918945" lat="55.52782733064223" category="0" pladsnr="1"/>
The only dofferent is that url is empty when I add &type=444.

So I guess that my url-generation is right.
_______________________________________________
TYPO3-english mailing list
[email protected]
http://lists.typo3.org/cgi-bin/mailman/listinfo/typo3-english